Gary Damen staat aan de wieg van Duurzame Inzetbaarheid. Gary kan goed voorspellen en staat daarom bekend als uitvinder van nieuwe denkrichtingen in Nederland en daarbuiten.

 

Gary was in 2003 de eerste adviseur in Nederland die Duurzame Inzetbaarheid  in organisaties integraal en conceptmatig kon benaderen. Dat maakt tot de dag vandaag dat hij bij steeds meer organisaties in Nederland op het netvlies komt te staan en een veelgevraagd strategisch adviseur is. Gary is een echte marktdenker. Uitdagingen vertalen naar haalbare doelstellingen is echt zijn ding. Je kunt hem inschakelen op vraagstukken over o.a. inzetbaarheid, marktstrategie, (persoonlijk) leiderschap, organisatiekunde, verzuim/inkomen en Arbodienstverlening. 

 

Gary is overigens de uitvinder van de RADI® norm. RADI® staat voor Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid. RADI® is een beschermde merknaam en mag alleen gevoerd worden door adviseurs die de RADI® opleiding hebben gevolgd en zijn ingeschreven in het register van de RADI® Federatie dat onder notarieel toezicht staat. Als oprichter is Gary nog steeds betrokken in de rol van bestuursvoorzitter. 

 

Gary zijn stijl valt het beste te omschrijven als duidelijk, confronterend, nuchter en inspirerend. 

Gary heeft een groot netwerk in binnen- en buitenland dat voor zorgvuldige geselecteerde samenwerkingspartners kan worden ingezet.