1972BV is de strategische partner van een groeiend aantal grote ondernemingen in Nederland. Ons partnership is gericht op het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. We roepen dat niet alleen maar doen dat ook echt. We coachen leiders op een tastbare, prikkelende wijze en maken er winnaars van. Dat doen we ook met medewerkers. We zorgen ervoor dat medewerkers zicht hebben op hun eigen inzetbaarheid en wat ze daar zelf aan kunnen doen. We gaan uit van een faciliterende werkgever.

 

1972BV zorgt ervoor dat medewerkers gelukkig zijn door samen met de organisatie de bedrijfsdoelstellingen te behalen en daarbij optimaal eigen talenten en mogelijkheden benutten.

 

Het strategisch advies vullen wij in op MT/boardroom niveau. Uiteraard trekken we samen op met alle stakeholders in de organisatie en dragen zorg voor een winnend team. Uw verzekeraar en Arbodienst? Zij zijn providers die we inschakelen om de door ons samen bepaalde doelstellingen te kunnen behalen. 1972BV zorgt voor commitment, baten en waarde toevoeging.