1972BV traint in opdracht van NiDi Bedrijfsopleidingen aan leidinggevenden, staf en MT's van bedrijven en instellingen in Nederland. We doet dat op een unieke en effectieve manier. We zijn er van overtuigd dat wij hierin het beste aanbod in Nederland hebben. Waarom? Omdat onze klanten ons dit vertellen doordat we onze trainingen koppelen aan het geluk en inzetbaarheid van werkenden met als uitkomst het kunnen voldoen aan de doelstellingen van de organisatie. Dat is en blijft het uitgangspunt. Eigenaarschap en faciliteren zijn de basis. 

 

We maken onze trainingen altijd op maat. We inventariseren de organisatie grondig en spreken samen doelstellingen af. Onze training is bepalend voor een nieuw inzetbaarheid beleid en zorgt voor ultiem draagvlak. We werken o.a. met tools, scans, rollenspellen en intervisie. We werken altijd vanuit kennis en ervaringen, we zorgen dat de stof begrepen wordt en kan worden toegepast door de deelnemers. We zijn de beste in de creatie van eigenaarschap.

 

Onze trainingen zorgen voor gegarandeerde verzuimdaling en productiviteitsverhoging. De dialoog in organisaties wordt eveneens met garantie verbeterd.