1972BV is de strategische partner van een groeiend aantal grote ondernemingen in Nederland. Het partnership is gericht op het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

We roepen dat niet alleen maar doen dat ook echt. We coachen leiders op een tastbare, prikkelende wijze en maken er winnaars van. Dat doen we ook met medewerkers. .

 

1972BV zorgt ervoor dat medewerkers gelukkig zijn door samen met de organisatie de doelstellingen te behalen met daarbij de voorwaarde optimaal eigen talenten en mogelijkheden te kunnen benutten. We zetten medewerkers in hun kracht en zorgen samen met HR voor optimaal draagvlak.

 

Het strategisch advies vullen wij in op MT/boardroom niveau. Uiteraard trekken we samen op met alle stakeholders in de organisatie.

 

Uw verzekeraar en Arbodienst zien wij als providers die het samen met ons mogelijk moeten maken de bepaalde doelstellingen te kunnen behalen. 1972BV kijkt met u mee.

 

1972BV staat voor commitment, baten en waarde toevoeging. Voor organisatie en werkenden. We werken op projectbasis. Dat kan zowel op kwartaal. halfjaar en jaarlijkse basis. We bepalen samen wat nodig is.